JKUYWX Рокля за балните танци, Женски Стандартни рокли за танци, облекла за практикуване на Валс, костюм за изяви (Цвят: D, Размер: XL Код)
Новинка

JKUYWX Рокля за балните танци, Женски Стандартни рокли за танци, облекла за практикуване на Валс, костюм за изяви (Цвят:

BGN 2.67

Налично

Рокля за балните танци, женски стандартно рокля за танци, облекла за практикуване на валс, рокля, за да се изяви. и шик стил, здрав и удобен плат. Изискан шивашки, благодарение на които вие изглеждате много елегантно и красиво, е най-чужд стил в тълпата.Широката пола элегантна и красива, нека си темперамент ще бъде особено трогательным.Отличен за сценични представления, танцови състезания, празнични партита.Рокля за балните танци, женски стандартно рокля за танци, облекла за практикуване на валс, рокля, за да се изяви. и шик стил, здрав и удобен плат. Изискан шивашки, благодарение на които вие изглеждате много елегантно и красиво, е най-чужд стил в тълпата.Широката пола элегантна и красива, нека си темперамент ще бъде особено трогательным.Отличен за сценични представления, танцови състезания, празнични партита.Рокля за балните танци, женски стандартно рокля за танци, облекла за практикуване на валс, рокля, за да се изяви. и шик стил, здрав и удобен плат. Изискан шивашки, благодарение на които вие изглеждате много елегантно и красиво, е най-чужд стил в тълпата.Широката пола элегантна и красива, нека си темперамент ще бъде особено трогательным.Отличен за сценични представления, танцови състезания, празнични партита.Пратката включва : 1 комплект танцови костюми Забележка : Други аксесоари в комплекта не са включени обърнете внимание на : 1. Размер се измерва ръчно с оглед на разликата в 1-3 см (1 см = с 0.39 инча).2. Дори ако цветът е един и същ, по-различна среда и различни лъчи ще представят различни цветове.Моля, имайте предвид разумни промени в цвета.Дрехи, Обувки, Бижута Спортна Определена Облекло Танцови Дамски рокли.

Основни характеристики

Може и да ви хареса