JKUYWX Рокля за латино танци с къс ръкав и цветен модел в стил мозайка, Дамски рокли за изпълнения, танцови рокли (Цвят: D, размер: XXL Код)
Новинка

JKUYWX Рокля за латино танци с къс ръкав и цветен модел в стил мозайка, Дамски рокли за изпълнения, танцови рокли (Цвят:

BGN 1.00

Налично

Женствена рокля за латино танци с цветен модел и къс ръкав, женски танцов костюм за изяви.Изискан шивашки, благодарение на които вие изглеждате много елегантна и красива - това е най-чужд стил в тълпата. и шик стил, здрав и удобен плат.Пола элегантна и красива, благодарение на които изглежда особено елегантно и е очарователна.Отличен за сценични представления, танцови състезания, празнични партита.Женствена рокля за латино танци с цветен модел и къс ръкав, женски танцов костюм за изяви.Изискан шивашки, благодарение на които вие изглеждате много елегантна и красива - това е най-чужд стил в тълпата. и шик стил, здрав и удобен плат.Пола элегантна и красива, благодарение на които изглежда особено елегантно и е очарователна.Отличен за сценични представления, танцови състезания, празнични партита.Женствена рокля за латино танци с цветен модел и къс ръкав, женски танцов костюм за изяви.Изискан шивашки, благодарение на които вие изглеждате много елегантна и красива - това е най-чужд стил в тълпата. и шик стил, здрав и удобен плат.Пола элегантна и красива, благодарение на които изглежда особено елегантно и е очарователна.Отличен за сценични представления, танцови състезания, празнични партита.Пратката включва : 1 комплект танцови костюми Забележка : Други аксесоари в комплекта не са включени обърнете внимание на : 1. Размер се измерва ръчно с оглед на разликата в 1-3 см (1 см = с 0.39 инча).2. Дори ако цветът е един и същ, по-различна среда и различни лъчи ще представят различни цветове.Моля, имайте предвид разумни промени в цвета.Дрехи, Обувки, Бижута Спортна Определена Облекло Танцови Дамски рокли.

Основни характеристики

Може и да ви хареса