Мини Персонален Окачен на Шийката на Вентилатор USB Носене, Акумулаторна батерия за Преносим Маточната Шал Летен Спортен Фен на Домакински Безшумен Вентилатор на Р?
Новинка

Мини Персонален Окачен на Шийката на Вентилатор USB Носене, Акумулаторна батерия за Преносим Маточната Шал Летен Спортен

BGN 30.56

Налично

фен на шията.фенове без ръце. безшумен вентилатор.спортен фен.кухненски вентилатор.Акумулаторна вентилатор. персонален вентилатор. шийката на вентилатора. фенове без ръце. безшумен вентилатор. спортен фен. кухненски вентилатор.Акумулаторна вентилатор. персонален вентилатор.Описание : Корпус може да се изкриви по желание, за да съответства на дизайна на шията с бретельками Широк спектър на приложение : Използвайте като за занимания на закрито, така и на открито, в офиса, на метрото, пътуване, къмпинг, пикник, пешем туризма.Нивото на звука на въздуха 3 : слаб вятър > естествен вятър > силен вятър Шийката на вентилатора е с 62 на вентилационните отвори, които осигуряват прохлада на лицето и позволяват да се поддържа грим.Той може да се използва безопасно деца и възрастни.Безкрили дизайн, не е нужно да се притеснявате за това, че косата попаднат под перката.Оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 2400 mah, време на автономна работа е прибл. 10 часа полузакрытого въздух, защитен от прах и пот.Технически характеристики на : Име на продукта : Вентилатор за окачване на врата без листа Тегло на продукта : 460 g Капацитет на батерията : 2400 mah обхват на напрежение : 3,0-4,2 (пет) Мощност : 2-5 Вата работно Време : 4-10 часа Налични цветове : бял, розов, зелен Помещение включва : 1 * вентилатор 1 * кабел за зареждане 1 * Инструкции.

Основни характеристики

Може и да ви хареса