Грецкая Орехова пълзящо растение Нагревател Защита Нагревательная Лампа на Корпуса на Лампата Клетка Протектор Метални мрежести Капака на лампата Директен доста
Новинка

Грецкая Орехова пълзящо растение Нагревател Защита Нагревательная Лампа на Корпуса на Лампата Клетка Протектор Метални

BGN 35.20

Налично

Защитен кожух на нагревателя е изработен от висококачествена неръждаема стомана, достатъчно силно, за да гарантират дълги години употреба.Метална лампа предпазва вашите костенурки, гущери и други се промъква домашни любимци от въздействието на високата температура на повърхността на лампата.Това копие е предназначено за лесен монтаж и лесна поддръжка.Задвижваната лесен достъп за лесна подмяна на лампи с нажежаема жичка и с двойна пружина ключалка за допълнителна сигурност.Подходящ за всички видове лампи за влечуги, като нагревательная лампа, керамични крушка, светлината на прожекторите и т.н., Защитен кожух на нагревателя е изработен от висококачествена неръждаема стомана, достатъчно силно, за да гарантират дълги години употреба.Метална лампа предпазва вашите костенурки, гущери и други се промъква домашни любимци от въздействието на високата температура на повърхността на лампата.Това копие е предназначено за лесен монтаж и лесна поддръжка.Задвижваната лесен достъп за лесна подмяна на лампи с нажежаема жичка и с двойна пружина ключалка за допълнителна сигурност.Подходящ за всички видове лампи за влечуги, като нагревательная лампа, керамични крушка, светлината на прожекторите и т.н. Характеристики на Прах за нагревател изработен от висококачествена неръждаема стомана, достатъчно здрав, за да се гарантира дългогодишно използване на Метална лампа може да защити вашите костенурки, гущери и други се промъква домашни любимци от въздействието на високата температура на повърхността на лампата Този кожух е предназначен за лесен монтаж и лесна поддръжка на флип-надолу задвижваната за лесна подмяна на лампи и двойна пружина ключалка за допълнителна сигурност, Подходящ за всички видове лампи за влечуги, като нагревательная лампа, керамични крушка, прожектор и др. Параметри : Материал : метал Цвят : черен Тип : кръгла; правоъгълен Размер : правоъгълен 12 см x 12 см x 16 см (4,72 "x 4,72" x 6,30 инча) Около 11,5 см x 16 см (4,53 инча x 6,30 инча) Брой : 1 бр Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пакетът включва в себе си (без търговията на опаковката) : 1 x нагревател Защита за влечуги.

Основни характеристики

Material:
Metal
Color:
Black
Type:
Round;Rectangular
Size:
Rectangular 12cmX12cmX16cm(4.72inx4.72inx6.30in)
Round 11.5cmX16cm(4.53inx6.30in):
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes(without retail package):
1 x Reptile Heater Guard :

Може и да ви хареса