Комбинирана количка WIGSELBL, Детска количка за близнаци -Уютна Компактна количка за близнаци, Комбинирана Детска количка с Тандемным седалка, Голям навес, Количка с т?
Новинка

Комбинирана количка WIGSELBL, Детска количка за близнаци -Уютна Компактна количка за близнаци, Комбинирана Детска количка

BGN 2.00

Налично

❤КОЛИЧКА-тандем : За разлика от двухместной количка, нашата количка-близнак е 2 на седалката, което ви позволява лесно да се търкаля две бебета едновременно.Той може да се използва бебета и малки деца. ❤ Режим : 4 вида на режима откидывания, механичен двойна спирачка на един крак, няколко режима на защита на вашето дете, можете да се установи масата на един стол. ❤ Лесно да носите със себе си : една кола с един бутон, портативен размер, лесно се побира в багажника на колата, уникален и модерен външен вид осигурява силно визуално въздействие. ❤ДНЕВНО ПЪТУВАНЕ : С тази двухместной кош правят разходки става по-лесно!Независимо дали пътувате или отидете на разходка, трябва да имате лека, компактна количка! количка, в която може лесно да се използва навес и кошница за съхранение на вещите си, за всекидневния живот и пътуване. ❤ СЪХРАНЕНИЕ : В тази двухместной количката има голям кош за съхранение, така че да не се налага да напусне дома си.Можете да вземете със себе си обичайните неща на детето си.Това е модерна количка, на път ли се някъде или просто се изследва околностите, ще са готови за всеки ден, удобно да вземе със себе си на детето, по всякакъв повод, дайте на вашето дете комфортно пътуване!Име на продукта : Dual детска коляскаматериал : Алуминиева сплавВес мрежата : 15 кг■ Топло забележка : ◆ Ние продаваме само количка, без да се включват други декорации.◆ Поради проблеми със светлина, дисплей и т.н. разликата в цвета на продукта е нормална.◆ Не е нужно да се притеснявате за никакви проблеми с услуги след продажбата обслужване.Ние вярваме, че вашата довольная усмивка е нашата мотивация, и ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, оставете ни съобщение и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Основни характеристики

Може и да ви хареса