Operitacx 20pcs Прозрачен Любовен Клип на Хранително-вкусовата Декор Пластмасови Папки с Файлове Лягушачий Интериор Скоби За опаковки за Храна Офис Клипове, файлове, Кли?
Новинка

Operitacx 20pcs Прозрачен Любовен Клип на Хранително-вкусовата Декор Пластмасови Папки с Файлове Лягушачий Интериор Скоби

BGN 1.67

Налично

Заредете скоби за чип : малки и компактни, те са лесно да се съхранява, те не заемат място.Скоба за пакети с чипове : Тези скоби за опаковки ви позволи ефективно да поддържа вашите продукти пресни и безопасни за консумация.Щипки за пакетите с храна : Портативни и леки за удобно пренасяне и съхранение.Кламери за хартия на панти : в специална форма на сърце, което прави нещата по-красиви и стройни.Магнитни о клипове : Защитете вашите продукти от попадане на въздух или вода, при запазване на пакет е напълно затворена, и предотвратите черствость продукти.Пратката включва 20 x запечатване на скоби Характеристики -Цвят : Прозрачен скоби за чипове във формата на жаба -Размер : около 3,00 X2,30 X1,00 см/1,18 X0,90 X0 щипки за хартия, за файлове. -Материал : Пластмасови скоби за лаптоп пакети -Той също така може да организирате вашите документи, бележки, контролни работи, пари и т.н., щипки за запечатване на хранителни продукти. -Комплект от 20 на затягане кламери, достатъчно на брой, за да отговарят на различни нужди в скрепках за хартия. -Портативен и лек за лесно носене и съхранение на сверхмощных скоби за чипс. -Тези скоби за опаковки ви позволи ефективно да запазите свежестта на вашите продукти и са безопасни за консумация от човека. -Може да е в офиса, а също така в кухнята, гараж, навес или навсякъде, където имате нужда от силни клипове за съхранение на пресни скоби.Описание на продукта Скоби за съхранение на пресни продукти в допълнение, това може да бъде пакети за закуски, папки, фактури и други елементи.щипки за пакетите за закуски във формата на сърце, много красива.скоби за домашни продукти, Ако търсите многофункционални скоби, тогава не трябва да пропускате нашата о клипове. щипки за запечатване на пакети са Изработени от висококачествена пластмаса, те са трайни.скоби за лаптоп чанти заслужават да имат един комплект.

Основни характеристики

Може и да ви хареса