Поставяне и монтиране на BoxWave за ZTE Axon 20 5G (поставяне и монтиране на BoxWave) - Поставка за селфи PivotTrack360, Завъртане поставка за проследяване на лице за ZTE Axon 20 5G - Зимния бя?
Новинка

Поставяне и монтиране на BoxWave за ZTE Axon 20 5G (поставяне и монтиране на BoxWave) - Поставка за селфи PivotTrack360,

BGN 3.00

Налично

?[МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ] Поставка за селфи Pivot Track с интелигентни обектив с възможност за автоматично проследяване на лица и обекти.СЪВМЕСТИМ с всички видове платформи за директно излъчване, и да се радват им е толкова забавно!Устойчив на употреба, като същевременно се движите, е достатъчно здрава, за да задържи Axon 20 5 G на място при завъртане на 360 градуса. ? [СТАБИЛНОСТ И ЗДРАВИНА] Уплътнение, по протежение на краката на статив осигурява стабилна запис дори и при преместване на екрана!Благодарение на възможността да се оформи и да се свива тази стойка е лесно да вземете със себе си на всяко място дестинация.Много проста и удобна за употреба!Просто закрепете Axon 20 5 G в портретен или пейзажен режим и да започне запис!.Много проста и удобна за употреба!Просто закрепете Axon 20 5 G в портретен или пейзажен режим и да започне запис!. ? [ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] Не е нужно да се притеснявате за свързване с някакви приложения. ? [ГЪВКАВОСТ] Лесен за използване като същевременно се движите, е достатъчно здрава, за да задържи Axon 20 5 G на място при завъртане на 360 градуса.Превърнете себе си в звезда в интернет с поставка за селфи Pivot Track360!Тази вълнуваща нова технология следи лицето си и се обръща, за да се следи всяко ваше движение!Благодарение на завой по завой на 360 градуса поставка за селфи Pivot Track360 използва функцията за проследяване на лица и за разпознаване на лица, за да се погрижим за вас по време на запис на съдържанието си!Поставка за селфи Pivot Track с интелигентни обектив с възможност за автоматично проследяване на лица и обекти.

Основни характеристики

Може и да ви хареса