NOLITOY 6шт Декор от Лосове Venados De para Коледен Декор на сватбени тържества Пръстен За Салфетки Празнични Централните Елементи на Обтегач за Салфетки с Коледни Елени Пръ?
Новинка

NOLITOY 6шт Декор от Лосове Venados De para Коледен Декор на сватбени тържества Пръстен За Салфетки Празнични Централните

BGN 7.50

Налично

декор на коледните масата за хранене Тези пръстени за салфетки, подходящи както за зимата маса, така и за коледното парти. - Тези блестящи пръстени за салфетки ще направи трайно впечатление на вашия булчински душ, сватба, коледно парти или елегантна вечеря с лъскави пръстени за салфетки.Перлени поставки за салфетки : Тези пръстени за салфетки, предназначени за украса на коледни партита и сервиране на масата в ресторанта. Пръстени за салфетки : - Използвайте тези блестящи пръстени за салфетки, за да направи трайно впечатление на вашия булчински душ, сватба, коледно парти и блестящ, елегантен вечеря. - Материал : пръстени за сватбени салфетки от сплав. Пръстени за салфетки : - Използвайте тези блестящи пръстени за салфетки, за да направи трайно впечатление на вашия булчински душ, сватба, коледно парти и блестящ, елегантен вечеря.Коледен държач за кърпички.Пръстен за салфетки с перли : Подходящ за различни поводи като Коледа, семейни срещи, партита, декорация на дома, украса на коледната трапеза.Коледа пръстен за салфетки с животни : Тези блестящи пръстени за салфетки ще направи трайно впечатление на вашия булчински душ, сватба, коледно парти или елегантна вечеря с лъскави украшения. - и изискани, и ще привлекающими внимание предмети за украса на масата за хранене Коледа настолен пръстен.Описание на продукта Обтегач за салфетки от сплав Тези творчески пръстени за салфетки, украсени с искрящи прозрачни пайети и перли на красивия лосове, за да придадат елегантност.Коледа пръстен за салфетки с животни : Тези блестящи пръстени за салфетки ще направи трайно впечатление на вашия булчински душ, сватба, коледно парти или елегантна вечеря с лъскави украшения. - Цвят : Златист.Перлени поставки за салфетки : Тези пръстени за салфетки, предназначени за украса на коледни партита и сервиране на масата в ресторанта.коледен държач за кърпички допълват вашия булчински душ, сватба, коледно парти елегантна вечеря с лъскави украшения.Пратката включва 6 x пръстени за салфетки Особености - Подходящи случаи : подходящ за различни поводи като Коледа, семейни срещи, парти по случай рожден ден, декорация на дома, партита, коледна декорация за маса за хранене, венец. Обтегач за салфетки с елени. - Пръстените са доста гъвкави и могат да се подходи както за ежедневието, така и за официална обстановка, например, пръстени за салфетки.поставки за салфетки с шарките на лосове - тези пръстени за салфетки, предназначени за украса на коледни партита и сервиране на масата в ресторанта.Украса Изискан пръстен за хавлии : Тези блестящи пръстени за салфетки ще направи трайно впечатление на вашия булчински душ, сватба, коледно парти или елегантна вечеря с лъскави украшения.Коледен държач за кърпички.Пръстен за салфетки с перли : Подходящ за различни поводи като Коледа, семейни срещи, партита, декорация на дома, украса на коледната трапеза.

Основни характеристики

Може и да ви хареса