Кормило Екипировка HEVIRGO, 1 Двойка Улични Противоскользящих Спортни Ръкавици За Колоездене, Предпазни Еластични Ръкавици С Пълни пръсти, - Сива Чанта За Съхранение, ?
Новинка

Кормило Екипировка HEVIRGO, 1 Двойка Улични Противоскользящих Спортни Ръкавици За Колоездене, Предпазни Еластични Ръкавици

BGN 1.67

Налично

★ Устата от еластична лента, него не е лесно да се отпуснеш. ★ Ръкавици разтеглив, удобно да ги носят, те не са тесни и не са свободни. ★ Подходяща за каране на велосипед, мотоциклет, скално катерене, тренировки и други дейности на открито. ★ Име на продукта : Велосипедни ръкавици Материал : мини гумени частици Материал, обратната страна на ръцете : еластична дишаща материя Характеристики : Еластичен, за целия пръст, удобен Размер : свободен (с ластик) Забележка : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. ★ Пакетът включва : 1 чифт ръкавици. ★ Устата от еластична лента, него не е лесно да се отпуснеш. ★ Ръкавици разтеглив, удобно да ги носят, те не са тесни и не са свободни. ★ Подходяща за каране на велосипед, мотоциклет, скално катерене, тренировки и други дейности на открито. ★ Име на продукта : Велосипедни ръкавици Материал : мини гумени частици Материал, обратната страна на ръцете : еластична дишаща материя Характеристики : Еластичен, за целия пръст, удобен Размер : свободен (с ластик) Забележка : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. ★ Пакетът включва : 1 чифт ръкавици.Технически характеристики на : Устата с еластична лента, него не е лесно да се отпуснеш.Ръкавици разтеглив, удобно да ги носят, те не са тесни и не са свободни.Подходяща за каране на велосипед, мотоциклет, скално катерене, тренировки и други дейности на открито.Наименование на продукта : Ръкавици за колоездене Материал : мини гумени частици Материал, обратната страна на ръцете : еластична дишаща материя Характеристики : Разтеглив, за целия пръст, удобни Размера : Безплатно (с ластик) Забележка : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Пакетът включва : 1 чифт ръкавици.

Основни характеристики

Може и да ви хареса