Baoblaze Ръчно Трошене на Лед, Машина За Мелене на Мини-Кухня, Ръчно Снежна Ледоразбивач От Неръждаема Стомана, Бързо се Мачка за Домашни Партита
Новинка

Baoblaze Ръчно Трошене на Лед, Машина За Мелене на Мини-Кухня, Ръчно Снежна Ледоразбивач От Неръждаема Стомана, Бързо

BGN 0.33

Налично

Ръчна манивела, липсата на електричество и вграден нож от неръждаема стомана.Просто се изсипва лед в съд, покрийте с капак и започнете да обръщате дръжката, докато той не измельчится по ваш вкус. след около 20 секунди готин освежаващ лед с добавяне на плодове или аромати ще стане чудесно.Проектирани маса на мек сняг.Перфектен за партита и тържества.Тази ръчна мелница за топчета малък компактен размер, много удобен за переноске и съхранение.Ръчна манивела, липсата на електричество и вграден нож от неръждаема стомана.Просто се изсипва лед в съд, покрийте с капак и започнете да обръщате дръжката, докато той не измельчится по ваш вкус. след около 20 секунди готин освежаващ лед с добавяне на плодове или аромати ще стане чудесно.Проектирани маса на мек сняг.Перфектен за партита и тържества.Тази ръчна мелница за топчета малък компактен размер, много удобен за переноске и съхранение.Описание : - Ръчна манивела, без електричество и вграден нож от неръждаема стомана. - Просто добавете лед в съд, покрийте с капак и започнете да обръщате дръжката, докато ледът не измельчится по ваш вкус. - повече от 20 секунди до просторния освежающему лед се добавят плодове или ароматизирующие смеси, които представляват вкусна мека снежна маса.Перфектен за партита и тържества. - Тази ръчна мелница за топчета малък компактен размер, много удобен за переноске и съхранение.Параметри : - Материал : + неръждаема стомана, - Размери (ДхШхВ) : 155x125x265 мм /6.09x4.91x10.41 инча Опаковката включва : 1 бр. Ръчна мелница за лед : Цвят може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.Моля, позволете едно малко отклонение в измерването, поради ръчно измерване.Имаме дългогодишен опит в продажба на продукти онлайн, ние сме фокусирани върху предоставянето на клиенти възможно най-добрия продукт и обслужване.

Основни характеристики

- Material:
+Stainless Steel
- Size(LxWxH):
155x125x265mm / 6.09x4.91x10.41inch
Package Includes:
1 Piece Manual Ice Crusher:
:
Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor.:
Please allow slightly measuring deviation due to manual measurement.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Може и да ви хареса