DOITOOL Детска Трапезария и посуда 6 бр. Дървени Чаена лъжичка, Мультяшная Лъжичка за Разбъркване, лъжичка Десерт, Чаени Лъжици, Супени Лъжици за Смесване (Случаен цвят)
Новинка

DOITOOL Детска Трапезария и посуда 6 бр. Дървени Чаена лъжичка, Мультяшная Лъжичка за Разбъркване, лъжичка Десерт, Чаени

BGN 6.44

Налично

Дайте на децата си подаръци, за да те влюбя в храна.Лъжица за сладолед.Креативна мультяшная форма, елегантна и скъпа, - това е детска посуда, която носи удоволствие по време на вечеря.Дървена лъжица.Висококачествен активен въглен материал, изключително здрав и практичен.Креативни Детски лъжици Мультяшные Лъжички за сладолед, мляко с Ориз лъжици.Ергономичен дизайн дръжка, тя е удобен за хващане и лесен за управление.Лъжичка за разбъркване.Подходящ за употреба сладолед, ориз, супа и т.н. десертными лъжици.Дайте на децата си подаръци, за да те влюбя в храна.Лъжица за сладолед.Креативна мультяшная форма, елегантна и скъпа, - това е детска посуда, която носи удоволствие по време на вечеря.Дървена лъжица.Висококачествен активен въглен материал, изключително здрав и практичен.Креативни Детски лъжици Мультяшные Лъжички за сладолед, мляко с Ориз лъжици.Ергономичен дизайн дръжка, тя е удобен за хващане и лесен за управление.Лъжичка за разбъркване.Подходящ за употреба сладолед, ориз, супа и т.н. десертными лъжици.Описание супени лъжици са идеални за приготвяне на чай, кафе, разбъркване на супа, десерт, салата със захар.Също така това може да бъде като декоративни лъжици на вашата маса.Характеристики Цвят : Различни цветове Материал : Дърво Размер : 12. 50 X2. 50 X0. 50 см; 4. 91 X0. 98 X0. 20 инча Помещение, включва : 6 бр. x лъжици.

Основни характеристики

Може и да ви хареса