luckxuan Toolbox/Органайзер за инструменти, Преносими Запирающийся Кутия за съхранение на Тежкотоварни кутия за инструменти с метално капаче за подаване на документи и о?
Новинка

luckxuan Toolbox/Органайзер за инструменти, Преносими Запирающийся Кутия за съхранение на Тежкотоварни кутия за инструменти

BGN 2.67

Налично

Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ.Този набор от инструменти е страхотно за домашни работилници и някои професионални помещения, можете да го поставите в гаража, работилница, склад и т.Съхранение на инструменти в ред : Многоцелеви преносим кутия за инструменти за работа ви позволява да видите вашите инструменти, лесно да се получи достъп до тях и да ги държи в ред. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 - Осигурява по-ефективен начин за поръчване на често използваните инструменти и може да се използва широко в магазини, гаражи, ремонтни работилници. Благодарение на деликатни външния вид на този набор от инструменти може да се използва като мебели. 【Конструкция сигурност】 Набор от инструменти и снабден с метална ключалка от неръждаема стомана за по-голяма безопасност и дълготрайност.Преносим запирающийся кутия за съхранение на Тежкотоварни кутия за инструменти с метално капаче за съхранение на документи и организация Наименование на продукта : Кутия за инструменти Материал : Алуминиева сплав + mdfпримечания1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.

Основни характеристики

Може и да ви хареса