DS-2CD2141G1-IDW1 4 Мегапиксела на Вътрешна WiFi 2,8 ММ, 30 М IR Куполна камера видеонаблюдение камери за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ (TC-C35MQ)
Новинка

DS-2CD2141G1-IDW1 4 Мегапиксела на Вътрешна WiFi 2,8 ММ, 30 М IR Куполна камера видеонаблюдение камери за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

BGN 1.00

Налично

4-Мегапикселова неподвижна куполна мрежова камера за помещения с вграден микрофон. Ефективна технология за компресия H. 265+.Вграден микрофон, за да се гарантира сигурността на звука в реално време.Директна връзка по Wi-Fi с помощта на Hik-Connect невъзможно.Водоустойчив и пылеустойчивость (Ip66).Вид на закрепване : Потолочное планина. 4-Мегапикселова неподвижна куполна мрежова камера за помещения с вграден микрофон Висококачествено изображение с резолюция от 4 Мегапиксела Ефективна технология за компресия H. 265 + Ясна картина дори и при силно задно осветление, благодарение на технологията DWDR Слот за SD-карти с обем до 128 GB за съхранение Вграден микрофон за предаване на звук в реално време, Сигурност на Връзката по Wi-Fi с помощта на Hik-Connect директно невъзможно Защита от вода и прах (IP66).

Основни характеристики

Може и да ви хареса