EYHLKM Сгъваема кука за дрехи на 90 Градуса Сгъваема кука от алуминиева сплав Тежкотоварни Кука за дрехи, закачалки оборудване (Цвят: E, размер: 7,7x2,5x1,6 см)
Новинка

EYHLKM Сгъваема кука за дрехи на 90 Градуса Сгъваема кука от алуминиева сплав Тежкотоварни Кука за дрехи, закачалки оборудване

BGN 1.00

Налично

1. Закачалка за дрехи със сгъваема конструкция позволява много добре да се пести място. 2. Можете да го прикачите неподвижно до стената, когато не се използва, се сгъва или да се разположи за ваше удобство. 3. Използването на алуминиева материал, висока твърдост, добра устойчивост на корозия, идеален за предотвратяване на ръжда и деформации. 4. Заоблени ъгли с елегантен дизайн е доста остър дизайн за защита на ръцете от надраскване. 5. Подходящ за кухня, пералня или спални. 1. Закачалка за дрехи със сгъваема конструкция позволява много добре да се пести място. 2. Можете да го прикачите неподвижно до стената, когато не се използва, се сгъва или да се разположи за ваше удобство. 3. Използването на алуминиева материал, висока твърдост, добра устойчивост на корозия, идеален за предотвратяване на ръжда и деформации. 4. Заоблени ъгли с елегантен дизайн е доста остър дизайн за защита на ръцете от надраскване. 5. Подходящ за кухня, пералня или спални.Опишете : 1. Закачалка за дрехи със сгъваема конструкция позволява много добре да се пести място.2. Тя може да се поставят неподвижно на стената, когато не се използва, се сгъва или да се разположи за ваше удобство. 3. Използването на алуминиева материал, с висока твърдост, добра устойчивост на корозия, идеален за предотвратяване на ръжда и деформации.4. Заоблени ъгли с елегантен дизайн е доста остър дизайн за защита на ръцете от надраскване.5. Подходящ за кухня, пералня или спални.характеристики : Материал : алуминиева сплав във формата трупат Цвят : черно, розово злато, сребро Размер : 7,7x2,5x1,6 см съдържание на Пакета : кука за дрехи * 1 Група винтове * 1 Само горната съдържанието на пратката, с изключение на други стоки. Забележки : 1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж поради различни дисплей и осветление на снимане, както и някои непреодолими фактори се избегне напълно на цветовете е невъзможно!.

Основни характеристики

Може и да ви хареса