Яжте. Спи. Печене на кафе. Повтарям. Ароматна Свещ За печене на кафе, Забавни Подаръци за Печене на кафе, за приятелите, Подаръци, Уникални Подаръци, Разработени Пода?
Новинка

Яжте. Спи. Печене на кафе. Повтарям. Ароматна Свещ За печене на кафе, Забавни Подаръци за Печене на кафе, за приятелите,

BGN 2.67

Налично

Свещ от СОЕВО ВОСЪК С аромат на печено кафе. Релаксираща ароматерапия от началото до края.ПРИГОТВЕНА С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПО-ДОБРИ ВАНИЛИЯ.Нашите аромати, умело усилвател на ванилия, усещат от началото до края. По 9 ГРАМА ВСЯКА ЛУКСОЗНА БЯЛА СВЕЩ СТЪЛБ.Това означава, че той може да продължи да се използва в продължение на много часове.УСТОЙЧИВИ АРОМАТИ. насладете се на красиви свещи в буркани, които ще допълнят всеки домашен интериор.Нашите свещи в буркани от матирано стъкло не само ще запълни вашия дом с прекрасни аромати, но и могат да бъдат използвани като подвижни декорации, поставете ги там, където трябва.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК.Тези ароматерапевтических свещи толкова много възможни приложения!Приятели, близки и роднини ще бъдат възхитени от тях като подарък за всеки повод.Дръжте ги при себе си, за да помогнат за създаване на добро настроение в дома си.Свещ от СОЕВО ВОСЪК С аромат на печено кафе. Релаксираща ароматерапия от началото до края.ПРИГОТВЕНА С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПО-ДОБРИ ВАНИЛИЯ.Нашите аромати, умело усилвател на ванилия, усещат от началото до края. По 9 ГРАМА ВСЯКА ЛУКСОЗНА БЯЛА СВЕЩ СТЪЛБ.Това означава, че той може да продължи да се използва в продължение на много часове.УСТОЙЧИВИ АРОМАТИ. насладете се на красиви свещи в буркани, които ще допълнят всеки домашен интериор.Нашите свещи в буркани от матирано стъкло не само ще запълни вашия дом с прекрасни аромати, но и могат да бъдат използвани като подвижни декорации, поставете ги там, където трябва.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК.Тези ароматерапевтических свещи толкова много възможни приложения!Приятели, близки и роднини ще бъдат възхитени от тях като подарък за всеки повод.Дръжте ги при себе си, за да помогнат за създаване на добро настроение в дома си.Свещ от соево восък Coffee Roasting Scents - това е свещта от соев восък премиум-клас, в която се използват най-добрите аромати на ванилия, за да се създаде усещане, ароматерапия от началото до края.Нашите свещи са изработени от висококачествени материали, което означава, че можете да ги използвате в продължение на много часове.Тези ароматни свещи ще станат чудесен подарък за приятел или любим човек!.

Основни характеристики

Може и да ви хареса